HTML

Online marketinger

Friss topikok

Címkék

Gyilkos média

2014.04.30. 19:35 onliner

Olyant már sokszor láttunk és olvastunk a bulvárújságokban, hogy egy celeb részegen vezetett, balhézott egy szórakozóhelyen, megverte az élettársát, és így tovább. Ezekhez hozzá vagyunk szokva sajnos. Habár lehet, hogy kevesebben vagyunk abban a táborban, akik ezt így gondolják, hiszen nem ok nélkül képes annyi bulvárújság fenntartani magát. Emberek tízezrei isszák a szavaikat, talán azért mert így elfelejthetik a saját problémáikat, vagy mert más élete mindig érdekesebb mint a sajátunk, nem tudom, de ez igazából nem is zavar. Mindenki azt olvas, ami neki tetszik.

Ami igazán felháborító, az az, amikor egy ilyen újság főszerkesztője azt nyilatkozza, hogy tisztában van azzal, hogy élősködnek egy válságokat megélő színészen, énekesen, még csak nem is egy buta celeben, hanem egy művészemberrel teszik ezt, aki letett már valamit az asztalra. Csak hogy világos legyen, hogy mi váltotta ki a felháborodásomat: egy híres cseh énekesnő a vonat elé vetette magát a napokban. Azt azért el kell mondani, hogy voltak problémái a magánéletében és az alkohollal is. Szóval öngyilkos lett. Sajnos elég gyakran hallunk ilyenekről, de arról azért nem, hogy az újság főszerkesztője is bevallja, hogy ők is felelősek az énekesnő haláláért. Azzal, hogy őt megalázzák, méltóságától megfosztják emberek ezrei előtt, előre hozták az énekesnő közelgő halálát. Ezek a gondolatok a főszerkesztő hölgy szájából hangzottak el. Nem is értem, hogy képes valaki csak a pénzért ilyen embertelen lenni.                                                                                                 

Miért kell, hogy a média ilyen hatással legyen az életünkre? Azt még el tudom fogadni, hogy reklámokkal bombáznak minket, hogy befolyásolják a fogyasztási szokásainkat, de az, hogy emberek életét tegyék tönkre, hogy megalázzák őket, azt már nem tudom elfogadni. Vagy lehet, hogy ez nem is a bulvárújságok hibája, hanem az embereké, mert megveszik és olvassák ezeket?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://onlinemarketinger.blog.hu/api/trackback/id/tr936100238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása